Findhorn Flower Essences

Πεμπτουσίες Ανθών από τη Σκωτία, ιάματα για συναισθηματική υγεία και αρμονία. Μια δραστηριότητα από το επιχειρηματικό κομμάτι των Δρόμων Σύνθεσης. Τα Findhorn Flower Essences, από την Κοινότητα του Findhorn, στα υψίπεδα της Σκωτίας, οι Πεμπτουσίες του Ιπποκράτη, τα ανθοιάματα της Νέας Εποχής!

τα Findhorn Flower Essences παράγονται απο άνθη λουλουδιών που τα περισσότερα φύονται μέσα στην καρδιά της γνωστής σε όλο τον κόσμο πνευματικής κοινότητας του Findhorn στη Σκωτία. Η επιχείρηση λειτουργεί στα πλαίσια της και αποτελεί ιδρυτικό μέλος του New Findhorn Foundation.

τι είναι λοιπόν τα Findhorn Flower Essences; Πεμπτουσίες Ανθέων, Αυτo-βοηθητικά ελιξήρια για συναισθηματική υγεία και αρμονία. Τα Findhorn Flower Essences είναι ελιξήρια φτιαγμένα από χέρια και φύση, προετοιμασμένα με αγάπη από πεμπτουσίες ανθών λουλουδιών που καλλιεργήθηκαν στην αγνή γη των Highlands της Σκωτίας από την ανεξάρτητη παραγωγό Marion Leigh και την αφοσιωμένη της ομάδα στο Cullerne House, στο Findhorn, στα βορειοανατολικά της Σκωτίας.

Γενικές πληροφορίες
πως λειτουργούν και πως μπορούν να μας συνδράμουν θεραπευτικά;
1.Ανακουφίζουν σε στιγμές συναισθηματικού στρες
2.Δίνουν αίσθημα διαύγειας, γαλήνης και μία αίσθηση
εσωτερικής ευημερίας
3.Μας προχωρούν στη ζωή με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σκοπό
4.Είναι καταλύτες για την προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση
5.Μας δίνουν ενόραση σε περιόδους μετάβασης
6.Αναγνωρίζουν και διαλύουν πρότυπα αυτo-περιορισμού
7.Μας ευθυγραμμίζουν με τις υψηλότερες δημιουργικές αρχές

ειδικότερα τι κάνουν;
Με παγκόσμια αναγνώριση για τις λεπτοφυείς ωστόσο πανίσχυρες θεραπευτικές τους ιδιότητες, αυτά τα ελιξήρια προσφέρουν μία
αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή αυτο-βοήθειας στο να απαλύνουν νοητικές, σωματικές και ψυχικές ενοχλήσεις.

πως μπορώ να κάνω χρήση τους;
Οι πεμπτουσίες ανθέων, έχουν μια τεράστια ποικιλία εφαρμογής. Μπορείτε να βάλετε, αρκετές σταγόνες, κάτω από την γλώσσα σας ή σε ένα ποτήρι νερό και να τις πίνετε κατά την διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε ακόμη να τις βάλετε στο μπάνιο σας, να τις αναμείξετε σε βάση κρέμας ή λοσιον και να τις εφαρμόζετε τοπικά. Να ψεκάσετε τον εργασιακό χώρο σας αλλά και το σπίτι. Οι πεμπτουσίες ανθέων είναι περισσότερο αποτελεσματικές, όταν χρησιμοποιούνται σε μικρές ποσότητες. Σε εποχές μετάβασης ή κρίσης, κάντε χρήση, αρκετές φορές κάθε ώρα.

σε τί στηρίζονται και πως παρασκευάζονται;
Τα λουλούδια είναι η υψηλότερη εκδήλωση της ζωτικής δύναμης ενός φυτού. Ο θεραπευτικός κραδασμός του λουλουδιού μεταφέρεται σε αγνό νερό και έπειτα η έγχυσή του συντηρείται με μπράντυ. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το νερό έχει μνήμη. Η κραδασμική «υπογραφή» του λουλουδιού ισούται με ένα συναίσθημα ή με μία νοητική κατάσταση. Είναι φυσικά, μη τοξικά, με βάση το νερό προϊόντα, τα οποία δεν έχουν προσμιχθεί με χημικά ή βιολογικά υλικά, παρά μόνο με νερό και μπράντυ για λόγους συντήρησης. Εχουν παραχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της ένωσης τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου και υπόκεινται σε ελέγχους από αυτήν, έχουν επιγραφή σύμφωνα με τον νόμο DEFRA και οι περιγραφές έχουν ως οδηγό την MHRA. Δεν έχουν παρενέργειες, είναι ασφαλή για τα παιδιά και τα οικόσιτα ζώα και μπορούν να ληφθούν ταυτόχρονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική αγωγή.

διάβασα ότι έχουν σχέση με τη πνευματικότητα. Τι σημαίνει αυτό;
Οι πεμπτουσίες ανθέων επιδιορθώνουν και ισορροπούν την κυκλοφορία του αιθερικού σώματος – το μαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο που συναντάται μεταξύ του σώματος και της ψυχής – έτσι ώστε η ζωτική ενέργεια να μπορεί να ρέει αρμονικά και ανεμπόδιστα. Με τη λήψη των κατάλληλων εκχυλισμάτων, εξισορροπούμε το ηλεκτρικό σύστημα του σώματος και αναχαιτίζουμε τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που οδηγούν σε φυσική ασθένεια. H υπόθεση της αντιμετώπισης των αιτιών που προκαλούν την ασθένεια είχε αναγνωρισθεί από την εποχή του Ιπποκράτη, του «Πατέρα της Ιατρικής». Ο ρόλος της πεμπτουσίας των ανθέων είναι να βοηθήσει στον καθαρισμό του συναισθηματικού ή αστρικού σώματος από τις συνθήκες εκείνες που προδιαθέτουν τον άνθρωπο να νοσήσει.

πως να επιλέξω ποιά απ’ όλες είναι για μένα;
Για να διαλέξετε τις πιο ωφέλιμες για σας πεμπτουσίες ανθέων, δείτε ποια από αυτά ανταποκρίνονται περισσότερο στις θετικές ποιότητες που θέλετε να ενισχύσετε. Ψάξτε το κλειδί των συναισθηµατικών, ψυχολογικών και ψυχικών θεµάτων σας. Πολύ συχνά η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σε συγκεκριµένα πεμπτουσίες. Διαβάστε τις περιγραφές και διαισθητικά δείτε ποιές απο τις πεμπτουσίες ανθέων φαίνονται κατάλληλες για την δική σας περίπτωση. Άλλες δηµοφιλείς µέθοδοι επιλογής είναι η ταλάντωση µε ένα εκκρεµές, ο έλεγχος των µυών και ο συντονισµός µε τις συντονιστικές κάρτες λουλουδιών.

πως θα περιγράφατε τ’ αποτελέσματα;
Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ανακούφιση σε εποχές συναισθηματικού στρες, κερδίζουν ενόραση σε μεταβατικές περιόδους και ανακαλύπτουν την εμπειρία μίας υψηλότερης αυτο-αφύπνισης. Επίσης γίνονται καταλύτες στην προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση και η επαναλαμβανόμενη χρήση τους μπορεί να σας βοηθήσει στο πνευματικό σας μονοπάτι. Η ανταπόκριση μπορεί να είναι άμεση και ισχυρή ή μπορεί και να είναι πιο λεπτοφυής: ένα συναίσθημα αγνότητας, μακαριότητας ή μία αίσθηση ευημερίας.

έχουν σχέση οι Πεμπτουσίες Ανθέων με τα Ανθοιάματα Bach;
η λέξη ανθοιάματα δημιουργήθηκε & επελέχθηκε, σε εποχή που η γνώση για τις δυνάμεις των ανθών των λουλουδιών, ήταν πρωτογενής και ανώριμη στη χώρα μας. Μα τώρα, μπορούμε, ν’ αναλάβουμε την λεκτική μας κληρονομιά 6.000…αιώνων. Πεμπτουσίες, η πέμπτη ουσία, η αιθέρια, η ενεργειακή, αυτή που κατευθύνεται απευθείας στην καρδιά της ύλης, απευθείας στη καρδιά του προβλήματος. Τα Findhorn Flower Essences παρασκευάζονται με την μέθοδο της ηλιακής έγχυσης που ήταν μέθοδος του πρωτοπόρου Δρ Edward Bach το 1930. Τα Findhorn Flower Essences τιμούν την ελληνική γλώσσα και έρχονται στη χώρα σαν αυτό, που ακριβώς είναι. Πεμπτουσίες Ανθέων.

Στην Ελλάδα, εισάγονται και διανέμονται από την εταιρία «ΛΕΥΚΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ». Οι επιχειρήσεις “ΛΕΥΚΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ” αποτελούν τον επιχειρηματικό βραχίονα της Δρόμοι Σύνθεσης για την οικονομική στήριξη και χρηματοδότηση της Ενάργειας. Μιας κοινότητας ανοικτής διαβίωσης, ένα Πνευματικό κέντρο, ένα Σχολειό, Μια Σχολή, εκεί που ο μύθος μίλησε για την “Αργώ” και τους Αργοναύτες, για το ταξίδι στην Κολχίδα, εκεί στο Νότιο Πήλιο. Με θεραπεία των τεχνών, και υπηρεσία της Θεραπείας. Τόπος σιωπηλός, φωνές εσωτερικές, ανάσες συνοδοιπόρων, αναζητητών, πολιτών του Πλανήτη, στο ταξίδι της Ζωής. Η Θεραπεία κάθε δρόμου και μονοπατιού, σε πορεία προς την πνευματικότητα. Και η ζωή που εκδήλωση ζητά και εισέρχεται οικοδομεί μια εσωτερική κοινότητα. Σε στέγη, στην φύση φιλική με ενέργεια, απ΄ τη γη το φως, τον ήλιο, τροφή αγνή με καλλιέργειες βιοδυναμικές, να υποστηρίζουν την Ενάργεια…

Ημίθεοι και ήρωες, Ιάσονας και Μήδεια. Tο μαγικό βουνό που ο “λαβωμένος Θεραπευτής” ο Χείρων Κένταυρος επέλεξε για διδασκαλία μαθητών και τόπο Θεραπείας. Η Φύση, πλούσια το έντυσε σε μαγικά βοτάνια, με κάθε ανθό το στόλισε, γάργαρα τα νερά και ησυχία Κι η θάλασσα, προστατευμένη εκεί, στου Παγασητικού κόλπου την αγκαλιά, απ΄ έξω το Αιγαίο…που τόσο κοντά το συναντάς. Ο Χόρτος, ο οικισμός, στα δάχτυλα μετριούνται οι κάτοικοι, τόπος μυστικός, ξωτικών και αγγέλων, συναντήσεις διεθνείς, να υπηρετούν το Αγαθό, το Ωραίο, το Αληθινό με μουσικά ακούσματα και ψυχής αγωγές.

Findhorn Flower Essences Greece

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s