Ενέργειες

Απόσπασμα απο το Βιβλίο του Δρ. Ρόμπερτ Μούλλερ «Νεα Γένεση» .

BALANCED BEGINNINGS

Ναι, στ’ αλήθεια μπορούνε τα μωρά να μαθαίνουν 1, 2, 3 ακόμα και 4 γλώσσες στα τρία πρώτα χρονια της ζωής τους! 30 χρόνια εφαρμογής των «Balanced Beginnings» διεθνώς το επιβεβαιώνουν.
Γνωρίστε το βραβευμένο από τη UNESCO πρόγραμμα Balanced Beginnings των Robert Muller International Schools!  http://www.bbgr.org

 Ο εκπρόσωπος των Σχολείων Ειρήνης του Ο.Η.Ε. στην Ελλάδα ΔημήτρηςΤσιγγάνης, δίνει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Ζήση, στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας,  με θέμα τα Σχολεία Robert Muller International Scholols ή U.N Schools for Peace (Σχολεία Ειρήνης ΟΗΕ). Οι εμπειρίες των τριών πρώτων χρόνων στην ζωή κάθε ανθρώπου είναι καθοριστικές για την υγιή ψυχική και διανοητική ανάπτυξη του. Η παραβίαση του ρυθμού ανάπτυξης του παιδιού από το περιβάλλον του, το εθίζει στο στρες και την βία. Tο 1982 μια ομάδα ευαισθητοποιημένων εκπαιδευτικών στις ΗΠΑ αποφάσισε να αναλάβει η ίδια την εκπαίδευση των παιδιών της. Ο μηχανιστικός και μαζικός τρόπος προσέγγισης της εκπαίδευσης των παιδιών, τους φαινόταν βίαιος, και ικανός να διαβρώσει τον ψυχισμό τους και το αίσθημα ευθύνης. Γνωρίστε το βραβευμένο από τη UNESCO πρόγραμμα Balanced Beginnings των Robert Muller International Schools!
              [blip.tv http://blip.tv/play/Ae_5BQI%5D

ΙΝΝΕRCAMP 2

15-25 Aυγούστου 2011 στην Ενάργεια

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s